Returnering: 

Hos Noyacopenhagen.com har du 30 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 30 dage overskredet vil pakken ikke pr. automatik blive sendt retur til kunden.

Vi anbefaler, at du sender med en forsikret returlabel, da Noyacopenhagen.com ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores kontor, hvis du vælger returnering uden forsikring. 

KØB DIN RETURLABEL HER

Returadresse:

Noya Copenhagen ApS
Cityringen 6, Su07
2630 Taastrup
E-mail: info@noyacopenhagen.com

 

 Vi tager ikke din pakke retur, hvis:

  • Produktet har fået parfume, makeup, været udsat for røglugt eller er påført dyrepels.
  • Hangtags og mærker er fjernet eller beskadiget. 
  • Produktet ikke er pakket forsvarligt ind.

Uafhentede varer
Uafhentede varer, der sendes retur til Noyacopenhagen.com, vil blive fratrukket et returneringsgebyr på 10%. Noyacopenhagen.com refunderer først beløbet for ordren, når vi har modtaget den uafhentede vare på vores adresse.

Reklamation
Hvis du skal lave en reklamation på en vare, skal du kontakte Noyacopenhagen.com, som sender en returlabel til dig. Hvis du selv køber en returlabel, er det ikke muligt at få denne refunderet.

OMBYTNING:

Desværre kan vi ikke tilbyde direkte ombytning. Hvis du vil ombytte en style fra din ordre skal du blot returnere den oprindelige vare og lægge en ny ordre. Hvis du er bekymret for at varen ikke er tilgængelig imens vi behandler din returnerede varer, anbefaler vi at placere den nye ordre med det samme - da vores lager er begrænset.

Tak for din tilmelding! Brug Koden "welcome10" og spar 10%