Handelsbetingelser

CVR. nr. 39887029

Grundlagt: 2018
Adresse: Cityringen 6, Su 81, 2630 Taastrup
E-mail: info@noyacopenhagen.com
Dine spørgsmål bliver besvaret inden for 24 timer.

Webshop: www.noyacopenhagen.com 

Bestilling

  • Varen bestilles online via noyacopenhagen.com
  • Ved bestilling angives navn, adresse, e-mailadresse og kontooplysninger.
  • Betalingen sker først når varen bliver sendt til dig. Afsendelsen af ordrebekræftelse sker umiddelbart efter, at du har gennemført et køb. Du vil efterfølgende få en mail med en bekræftelse i, at varen er sendt efter afsendelse.
  • Når købet er gennemført vil ordrebekræftelsen blive sendt pr. e-mail til den e-mail-adresse, som du angiver i forbindelse med bestillingen. Vær opmærksom på at i visse tilfælde kan opfattes disse som spam og ryger dermed i dit spamfilter - tjek venligst dette før du kontakter os. Afsendelsen af ordrebekræftelse sker umiddelbart efter, at betalingen er registreret på vores konto.
  • Ved køb af gavekort vil du modtage en ordrebekræftelse fra Noyacopenhagen.com med oplysningen om indløsning.

Priser

Alle priser angivet på Noyacopenhagen.com er inklusiv moms.

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris. Der henvises til købeloven "at handle i god tro". 

Betaling

Hos Noyacopenhagen.com kan du betale med Visa, Mastercard, Mobilepay, Viabill, Maestro.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter trækkes den rente- og gebyrfrie månedsydelse den 20. i hver måned.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 
Læs mere her: www.viabill.com/kredit”   

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

OBS: Til din fordel tager vi ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Kampagner

Ved kampagne 'GRATIS FRAGT & RETUR' skal dette forståes, at hvis du har lavet en ordre i kampagne perioden vil Noyacopenhagen.com stå for returfragt gebyr, som kun er den returlabel der udstedes af os. Du kan ikke sende den selv og fremvise kvittering, og derefter få beløbet refunderet. 
Ordre lavet udenfor kampagne perioden er pålagt retur gebyr fragt på egen hånd.

Ved "GRATIS GAVE"-kampagner, får man en gratis gave med i sin ordre, såfremt der er købt et produkt. I nogle tilfælde kan kampagnen være ved køb af et minimums beløb og så vil dette fremgå. Gratis gaver vedlægges i ordrerne *så længe laver haves. 
Sender man hele sin ordre retur, skal gratis gaven også sendes med retur. Vælger man at beholde gaven, vil gavens pris blive fratrukket det refunderede beløb.

Levering

Vi leverer med GLS. Når varen er afsendt fra vores lager, får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din forsendelse på GLS's hjemmeside. Ved køb inden kl. 14 på en hverdag, afsendes varen samme dag. Varer købt efter kl. 14 på en hverdag, afsendes den efterfølgende hverdag.

Vi leverer pt. kun til Danmark, Sverige og Tyskland. Ønsker du at få sendt din vare til et andet land, er du velkommen til at kontakte os på info@noyacopenhagen.com og høre mere om mulighederne.

Leveringspriser

Uden omdeling: 39 kr.

Ved køb over 499 kr er fragten gratis.

Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 39,-. Dette gælder også, hvis du ikke har modtaget advisering.

Det er dit eget ansvar, at holde øje med trackingnummeret og få afhentet pakken i rette tid.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, du modtager hver enkelte varer.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@noyacopenhagen.com eller benytte standard fortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Vælger du at gøre dette alligevel, vil vi opkræve fragten herfor.

Vores kundeservice bestræber sig på, at besvare dine spørgsmål på mail indenfor 24timer i hverdagene - så det er ikke garanteret, at din bestilling vil kunne ændres eller annulleres, selvom du kontakter os med det samme eller i weekenden.

Returnering

Det er muligt at købe en returlabel for 39kr, hvor pakken er forsikret via GLS ved at klikke her.

OBS. de 39kr. vil blive fratrukket det beløb, vi refunderer til dig for varen, når din returpakke bliver behandlet hos os.

OBS: Ønsker du selv at købe returnering skal pakken sendes MED omdeling, da vi ikke har mulighed for at afhente fra posthuset.

Dertil anbefaler vi på det kraftigste, at returneringer sendes med enten Postnord eller GLS, da Noya Copenhagen har leveringsaftaler med disse fragtselskaber. Benyttes andre fragtselskaber kan vi desværre ikke være sikre på, at din returordre bliver leveret i dagstimerne. Dermed ender pakken hos posthuset, hvor vi desværre ikke afhenter fra. (Dette ses bl.a. med DAO, da de leverer om natten).

Hos Noya Copenhagen har du 30 dages returret gældende fra den dag, du modtager din pakke. Indenfor dette tidsrum, kan du returnere din ordre og få pengene refunderet. Såfremt du sender retur efter returfristen er udløbet, kan vi ikke længere refundere dig for din ordre, og pakken vil blive sendt retur.

Pengene for returordren kan kun blive tilbagebetalt til samme kontooplysninger, som dem, der er brugt til købet.

Vi har ikke mulighed for at tilbagebetale til andre kontooplysningerne end dem, der er brugt til købet.

Har man skiftet bank eller andet, er det muligt at få et tilgodebevis på beløbet.

OBS: Behandlingstiden på returpakker er op til 10 dage gældende fra den dag, vi modtager pakken. Download og print denne returseddel, som du skal vedlægge i din pakke ved returnering. Du kan se instrukser ang. retur på vores returseddel. Har du ikke mulighed for at printe returseddelen, så kan du også benytte dig af den medfulgte følgeseddel, eller blot udfylde de informationer, vi efterspørger på returseddelen, på et blankt stykke papir.

(Køber du en returlabel, bliver denne automatisk sendt til dig)

Det er muligt at købe en returlabel for 39kr, hvor pakken er forsikret via GLS ved at klikke her.

OBS. de 39 kr. vil blive fratrukket det beløb, vi refunderer til dig for varen, når din returpakke bliver behandlet hos os.

Ombytning

Ønsker du at ombytte din vare, så skal du lægge en ny ordre på den vare, du ønsker den ombyttet til. Herefter sender du den uønskede vare retur til os. Når vi har behandlet din returpakke, refunderer vi beløbet for den samt fragten for din nye ordre.

OBS: Behandlingstiden på returpakker er op til 10 dage gældende fra den dag, vi modtager pakken.

Download og print denne returseddel, som du skal vedlægge i din pakke ved returnering. Du kan se instrukser ang. retur på vores returseddel. Har du ikke mulighed for at printe returseddelen, så kan du også benytte dig af den medfulgte følgeseddel, eller blot udfylde de informationer, vi efterspørger på returseddelen, på et blankt stykke papir.

(Køber du en returlabel gennem os, tilsendes denne automatisk til dig)

Det er muligt at købe en returlabel for 39kr, hvor pakken er forsikret via GLS ved at klikke her.

OBS. de 39 kr. vil blive fratrukket det beløb, vi refunderer til dig for varen, når din returpakke bliver behandlet hos os.

Returadresse:

Noya Copenhagen ApS
Cityringen 6, Su07
2630 Taastrup
E-mail: info@noyacopenhagen.com

  • Varen har været udsat for: parfume, sved, røg eller dyrepels.
  • Hangtags er fjernet eller på anden måde beskadiget.
  • Varen ikke er pakket forsvarligt ind eller på anden vis har taget skade.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Inden du sender varen så tag kontakt til os, så vi kan fremsende dig en returlabel.

Varen sendes til: Noya Copenhagen ApS, Cityringen 6, 2630 Taastrup. 

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet og fremsende din ordrebekræftelse.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Ansvarsbegrænsning

Vi er kun ansvarlige så længe det følger af lov.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: 

Navn, adresse, telefonnummer(valgfrit) og mailadresse.  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.   

Personoplysningerne registreres hos Noya Copenhagen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.   

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.  
 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.   

Den dataansvarlige på Noyacopenhagen.com er Noya Copenhagen ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. 
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@noyacopenhagen.com
 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte info@noyacopenhagen.com Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr